Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man met cocaine aangehouden

Toegevoegd: 26-03-2009, 22.30 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Tijdens een controle in de binnenstad van Terneuzen is vanmiddag een man aangehouden die vermoedelijk in het bezit was van bolletjes cocaïne.


De controle vond plaats naar aanleiding van klachten van drugsoverlast. De verdachte, een 25-jarige man uit Sas van Gent werd opgepakt in de Nieuwediepstraat. Hij was in het bezit van een zakje met daarin 24 bolletjes wit poeder, mogelijk cocaïne.

De man is na verhoor ingesloten in Torentijd voor verder onderzoek. De bolletjes zijn in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (27-3-2009 om 17:14)
Dit is toch precies wat ze willen in Terneuzen? Ze hadden Checkpoint NOOIT mogen sluiten. Die fransen blijven wel komen en daar maken de dealers dankbaar gebruik van. En zoals bekent bestaat hun asortiment niet alleen uit wiet.
Gilles (26-3-2009 om 22:47)
Deze man zorgt voor zijn eten, de maatschapij laat mensen geen andere keuze dan zulke dingen te gaan doen, ze straffen je er wel voor maar helpen je ook niet om anders je brood te verdienen. die mensen werk geven zal een hoop schelen
Cookie-instellingen beheren