Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 17 km

Arrestaties na vondst wietplantage

Toegevoegd: 26-03-2009, 22.34 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft vanmiddag in een woning aan het Oostkerkplein in Middelburg een hennepkwekerij ontdekt. Twee personen zijn aangehouden.


In het huis werden in totaal 410 hennepplanten aangetroffen. Alle planten en de benodigde apparatuur zijn in beslag genomen. Door een medewerker van de Delta werd geconstateerd dat de stroom buiten de meter om werd afgetapt.

Op het moment dat de politie de woning betrad, waren in het pand drie mannen in de leeftijd van 20- tot 23 jaar aanwezig. Ze zijn ter plaatse aangehouden en in verzekering gesteld voor verder onderzoek. De drie kwamen allemaal uit Den Haag.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (27-3-2009 om 17:19)
Dan moet je ook maar niet illegaal stroom aftappen. Zo'n plantage leverd meer dan genoeg op om gewoon voor je stroom te betalen. Het hypocriete beleid is hier de oorzaak van. Legaliseer de aanvoer voor de coffeeshop en al dit gedoe smelt als sneeuw voor de zon.
Cookie-instellingen beheren