Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie gewonden bij ongeval Kats

Toegevoegd: 27-03-2009, 09.44 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
KATS – Bij een ongeval op de 1e Deltaweg ter hoogte van Kats zijn donderdagavond drie personen zwaar gewond geraakt.


Het ongeval vond omstreeks 23.25 uur plaats. Een 18-jarige man uit Zierikzee verloor door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur. De auto raakte in de slip en kwam in de sloot op de kop tot stilstand.

Twee andere inzittenden waaronder een 19-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland moesten ook door de brandweer uit de auto worden bevrijd. Naast de brandweer en ambulances werd ook de traumahelikopter uit Nijmegen ingezet.

Alle slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis in Goes vervoerd. Over de aard en ernst van hun verwondingen is nog niks bekend. De auto raakte total-loss en is afgesleept door een bergingsbedrijf. De 1e Deltaweg was tijdens het ongeval volledig afgesloten voor al het verkeer.

De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van het ongeval.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nieuwerkerk (31-3-2009 om 11:01)
Voor goed zijn rijbewijs kwijt, zulke jongens horen niet in een auto. Heel veel sterkte voor de jongen die nu nog voor zijn leven vecht.
Henk boers (27-3-2009 om 20:55)
Het is erig als het gebeurd is ik wens de gewonde veel sterkte doe
Matthijs (27-3-2009 om 17:30)
Een spoedig herstel toegewenst aan de jongens
Ja-Ja (27-3-2009 om 15:23)
Als over een paar jaar auto gereden wordt met 17jaar dan zal er dagelijks van deze ongelukken in krant staan. Leeftijd moet naar 20jaar of hoger. Vooral,jeugd denkt dat autorijden[verkeer] een videospelletje is.Ze hebben geen verantwoording.! Maar dat snappen de verkeersbobo/s niet.!
Nieuwerkerk (27-3-2009 om 12:01)
Sterkte jongens!
Lion (27-3-2009 om 11:33)
Is niet zachtjes gebeurt zo te zien.
Cookie-instellingen beheren