Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 71 km

Dierenleed in woning Zuid-Beveland

Toegevoegd: 28-03-2009, 09.43 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De Dierenbescherming heeft in Zuid-Beveland in een woning een groot aantal dieren aangetroffen. Voor de dieren werd niet goed gezorgd. Een hoogbejaarde hond was er zo slecht aan toe dat een arts deze moest laten inslapen.

De inspectiedienst kreeg de melding van de situatie deze week binnen. Ter plekke werden in een kleine eensgezingswoning vier honden, vijf katten en een schildpad aangetroffen.


Volgens de Dierenbescherming was de eigenaar door omstandigheden niet meer in staat om voor alle dieren te kunnen zorgen. Ook kon de eigenaar niet meer alle medische hulp bieden.Lees verder op Zeeuwseregio.nl.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (28-3-2009 om 16:44)
Gewoon te triest voor woorden eigenlijk zou je zulke mensen ook zo moeten behandelen neem geen dieren als je er niet voor kunt zorgen triest heel erg triest
Zoop (28-3-2009 om 13:51)
Altijd tragisch dat zulke situaties schrijnend ontstaan. Gelukkig dat er een einde aan is gekomen dan maar. Tja, de "onzichtbare" armoede ff in beeld. Jammer dat het het topje v/d ijsberg is. Goed werk, dierenvrienden! Dank je wel.
Cor van Leeuwen (28-3-2009 om 13:23)
Hopelijk kan de eigenaar er mee leven dat zijn diertjes weg zijn, lijkt mij verschrikkelijk als je het niet meer op kan brengen om je lievelingen de nodige verzorging te kunnen geven.
Danielle (28-3-2009 om 13:04)
Als je niet meer voor je beesten kan zorgen zoek dan een nieuw tehuis voor de beesten maar ga niet verder lopen tobben dat gaat ten kosten van de beesten en die kunnen er niet aan doen
Krijn (28-3-2009 om 11:25)
Wil niet iemand veroordelen,maar dit kan ik niet snappen,als je van je dieren houd,dan zorg je er toch voor en als je dat niet meer kan dooromstandigheden breng ze dan weg of laat familie er tijdelijk voor zorgen. wat de omstandigheden ook zijn ,heb hier geen begrip voor,onbeschoft en asociaal.