Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
60 files van totaal 254 km

Gewonde bij familieruzie in Hoogerheide

Toegevoegd: 28-03-2009, 18.06 uur
Door: Roland de Jong
HOOGERHEIDE - Bij een familieruzie in Hoogerheide is vannacht één persoon gewond geraakt. Twee van de drie betrokkenen zijn afkomstig uit Tholen. Zij werden aangehouden.
 
De ruzie vond rond 00.30 uur plaats. De politie kreeg de melding van een vechtpartij en spoedde zich daarop richting het opgegeven adres. In een brandgang troffen ze een 18-jarige Tholenaar en diens 36-jarige oom uit Hoogerheide aan.


Agenten zagen dat de oom meerdere verwondingen in het gezicht had. Omdat de jongen op dat moment bedreigingen uitte werd hij door de agenten aangehouden. De 36-jarige man deelde de agenten mede dat er bij de woning een woordenwisseling ontstaan was tussen de 18-jarige jongen en zijn 61-jarige vader.

Omdat het conflict tussen die twee dreigde te escaleren greep de oom in. Gevolg was echter dat de 61-jarige man zijn zwager mishandelde. Hij sloeg hem met een schop tegen het gelaat. De vader en de zoon werden aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren