Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewond na val van paard in Haamstede

Toegevoegd: 29-03-2009, 17.19 uur
Door: Roland de Jong
HAAMSTEDE - In Haamstede is zondagmiddag een man zwaargewond geraakt toen hij van een paard viel.
 
Het slachtoffer viel vermoedelijk tussen 14.00 en 14.50 uur van zijn paard in het duingebied van Haamstede. Toen het paard zonder zijn ruiter aan kwam lopen bij manege Lisiduna werd alarm geslagen.


De man werd gevonden in de duinen. De traumahelikopter kwam ter plekke om het ambulancepersoneel te assisteren. De gewonde is met de helikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. Daar werd volgens de politie hoofdletsel en een hersenschudding geconstateerd. Ook had het slachtoffer enkele ribben gebroken.

Het paard staat inmiddels weer op stal.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thomas (29-3-2009 om 22:59)
Heb die man vermoedelijk nog zien rijden op zijn paard, het beest deed erg onrustig langs de weg
Andrea (29-3-2009 om 19:04)
Hallo, Ik heb samen met nog een meisje dat paard gevonden, voordat het paard op de manege was. Dus er was al veel eerder alarm geslagen, Groetjes Andrea
Cookie-instellingen beheren