Weerbericht:
Vanmiddag enkele onweersbuien, dinsdag zonnige perioden
Verkeersinformatie:
35 files van totaal 140 km

Scooterrijder gewond in Vlissingen

Toegevoegd: 29-03-2009, 20.17 uur
Scooterrijder gewond in Vlissingen
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een ongeluk op de kruising van de Paul Krugerstraat met de Industrieweg in Vlissingen is zondag een scooterrijder gewond geraakt.
 
Door nog onbekende oorzaak kwam de scooterrijder rond 16.05 uur in botsing met de bestuurder van een bestelbusje. De gewonde is met een ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. Over de aard en de ernst van zijn letsel is nog niet bekend.


De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de botsing.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (30-3-2009 om 22:54)
Sterkte voor het slachtoffer en familie. Ik reed mee op de motor en reed langs het ongeval en heb gezien hoe het er aan toe was. Stertkte
Brian (30-3-2009 om 00:36)
Was gewoon weer een vervelend ongeluk. Altijd gelijk die oordelen of wie fout is of was Bestuurder scooter is met de schik vrij gekomen ! zijn bij rijder was er slechter aan toe en is met letsel op de brancar meegenomen. lijkt me belangrijker dat hij geen blijvende letsel overhoud.
Brian (30-3-2009 om 00:30)
Haaientanden? Heb vanmiddag alles zien gebeuren en slachtoffers even bijgestaan tot hulpdiensten erwaren. 2 Heren op de scooter hadden de auto totaal niet gezien. en dat kan ik me ook bestvoorstellen. kan nu niet zeggen dat de auto zo zachtes reed in de Paul Kruger straat.
Haaientanden (29-3-2009 om 21:18)
Ik zie haaientanden staan vanwaar de scooter vandaan kwam, dus vrees ik dat er geen voorrang verleend is. De zon?? Het zou kunnen, want lichtere auto's zie je ook moeilijker dan donkere auto's met een felle zon. Beterschap gewenst
Cookie-instellingen beheren