Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 32 km

Gewonden bij schietpartij Vlissingen

Toegevoegd: 29-03-2009, 22.23 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Bij een schietpartij in de Hercules Segherslaan in Vlissingen zijn zondagavond twee personen gewond geraakt.


De schietpartij vond volgens de politie rond 18.30 uur plaats. De gewonden zouden niet in levensgevaar verkeren, maar hoe ernstig ze er aan toe zijn wil de politie niet zeggen. Wel is duidelijk dat de twee met ambulances naar het ziekenhuis zijn gebracht.

De politie is een onderzoek gestart naar het voorval. De politie wilde zondagavond nog geen getails kwijt over het voorval. Zo is bijvoorbeeld onduidelijk welke relatie de betrokkenen met elkaar hadden, met hoeveel wapens er is geschoten en of de schietpartij zich binnen of buiten heeft voorgedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (30-3-2009 om 12:41)
T wordt steeds geweldadiger in Vlissingen ..... Er gebeurt veel de laatste tijd. Wat gaan we eraan doen?
Leo (30-3-2009 om 11:09)
Gaat goed met Vlissingen! Wat heeft het voor nut om elkaar overhoop te schieten, praten is er tegenwoordig niet meer bij! Het word tijd dat er opgetreden word tegen zulke mensen, en wees eerlijk het is toch net de bonedijkestraat waar vaak in het wilde west geschoten werd! Mensen denk na
Veerenaar (30-3-2009 om 00:38)
Verschrikkelijk!
Cookie-instellingen beheren