Weerbericht:
Af en toe zon en plaatselijk een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Auto over de kop op A58 Arnemuiden

Toegevoegd: 30-03-2009, 19.01 uur
Auto over de kop op A58 Arnemuiden
Door: Manfred Berrevoets
ARNEMUIDEN - Op de A58 bij Arnemuiden is maandagavond een auto met volle snelheid over de kop gevlogen en in een sloot beland. Een 28-jarige man uit Goes raakte gewond.  


Het ongeluk vond rond 18.00 uur plaats tussen Arnemuiden en de Sloedam toen de man de controle over zijn voertuig verloor en hierdoor over de kop sloeg. De auto kwam en een greppel terecht. De man kon op eigen kracht uit de auto klimmen.

Het slachtoffer is met letsel aan zijn hoofd en handen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over de ernst van zijn letsel is niets bekend. Bergingsbedrijf De Moor heeft het voertuig geborgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MotoRob (31-3-2009 om 21:49)
Hoe kun je nu de macht over je stuur verliezen in zo een flauwe bocht? bovendien ligt een golf als een blok op de weg (ik spreek uit ervaring) een klapband zou een van de weinige mogelijkheden kunnen zijn
Ja-Ja (31-3-2009 om 07:43)
Gewoon netjes 120 km rijden. Handen aan het stuur en op de weg letten. Niet Bellen ,Niet knoeien aan tv/cd/radio,Geen sigaret opsteken,Geen papieren doornemen .Uitgeslapen zijn.enz. Dan komen we de volgende keer allemaal veilig thuis. Zie hoe breed A58 is!!!
Cookie-instellingen beheren