Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gevangenis opent in mei de deuren

Toegevoegd: 30-03-2009, 19.21 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Gevangenis Torentijd in Middelburg opent op zaterdag 16 mei de deuren in het kader van de zesde Nationale Open Dag van DJI.


Wilt u weleens weten hoe het leven in onze justitiële inrichtingen eruit ziet? Dan is dit uw kans! Tijdens een rondleiding hoort en ziet u onder meer hoe de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI), waar ook Torentijd onder valt, werkt.

Naast de open dag bij Torentijd zijn er nog zo'n 60 open dagen bij penitentiaire inrichtingen, huizen van bewaring, forensisch psychiatrische centra en justitiële jeugdinrichtingen.De open dag is bedoeld voor iedereen vanaf 12 jaar. Wel moet men in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs.

Inschrijven is noodzakelijk. Op dit moment zijn er nog plaatsen vrij. Inschrijven kan via deze link.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren