Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Man zwaait met zwaard in speeltuin

Toegevoegd: 30-03-2009, 21.38 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - De politie Zeeland heeft maandagmiddag een 25-jarige man uit Goes aangehouden die met een zwaard stond te zwaaien in een openbare speeltuin in Goes


De man stond rond 15.30 uur met zijn zwaard te zwaaien in de speeltuin 'Het Speeleiland' aan de Elvis Presleylaan in Goes.

De man is door de politie aangehouden en zijn zwaard is in beslag genomen. De man verklaarde tegenover de politie aan het oefenen te zijn voor zijn sport.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gianna (1-4-2009 om 09:35)
@S.Anuels, probeer je ook eens te verplaatsen in de mensen die deze JONGEN niet kennen....
Gezond verstand (1-4-2009 om 09:10)
@ de Wolf, Sportief dat jezelf reageert. Ik hoop wel dat je beseft dat je mensen aan het schrikken maakt en misschien dat je binnen je trainingsschool of eigen tuin kan oefenen. Succes met je sport!
De-V (1-4-2009 om 08:56)
Oeh een man met een zwaard gevaarlijk..... roep eerst naar die man en vraag of ie wel lekker is om dat op zo een veldje te doen en bel dan pas de polisie...wat een comotie om niks
W (31-3-2009 om 23:17)
Misschien was dit niet de meest geschikte plek. Maar kom op zeg, wat ik had kun je amper een zwaard noemen. En de reactie van Politie is erg overdreven, ben geen gek met slechte bedoelingen!
S.Anuels (31-3-2009 om 20:27)
ZWAAR overdreven, check eerst iemand zijn achtergrond en concludeer daarna pas of iemand kwaad in de zin heeft. Sommige echt gekke mensen gaan na vele aanklachten nog vrij uit, doe DAAR MAAR EENS IETS AAN!!!
S.Anuels (31-3-2009 om 20:22)
Beste mensen, Ik ken deze JONGEN en hij is totaal niet psychopatisch of iets ook in die richting!!! Hij is in CHINA opgeleid en heeft GEEN TUIN!!! Op een mooie dag kan er zoiets in je hoofd opkomen, waar of niet!?! Als ik ga picknicken heb ik dan ook meteen wapens bij om mijn brood te smeren!?!
Cookie-instellingen beheren