Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Man zwaait met zwaard in speeltuin

Toegevoegd: 30-03-2009, 21.38 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - De politie Zeeland heeft maandagmiddag een 25-jarige man uit Goes aangehouden die met een zwaard stond te zwaaien in een openbare speeltuin in Goes


De man stond rond 15.30 uur met zijn zwaard te zwaaien in de speeltuin 'Het Speeleiland' aan de Elvis Presleylaan in Goes.

De man is door de politie aangehouden en zijn zwaard is in beslag genomen. De man verklaarde tegenover de politie aan het oefenen te zijn voor zijn sport.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De Wolf (31-3-2009 om 16:37)
Beste Mensen, Ik was inderdaad daar aan het trainen, afgezonderd van de mensen en kinderen. Dit was wel een deel van een "speeltuin". Hier waren natuurlijk geen kinderen aan het spelen, anders zou ik dat ook niet doen!!
Jan (31-3-2009 om 16:35)
Dom om dat op een speelplaats te doen, zeker in deze tijd, hoewel overduidelijk was dat de man zijn sport beoefende en geen kwaad in de zin had. Reactie van de politie is ook begrijpelijk, want deze weten van te voren niet of er "psychoot" op zijn vooorhoofd staat.
Peter (31-3-2009 om 16:04)
Sport met wapens doe je thuis of op een vereneging, maar niet in een speeltuin, het is gewoon wapen bezit, maar ja zo slim is hij niet. kan beter een andere sport gaan doen, dammen of schaken, als het goed is leert hij dat wel in de bajes.
Linda (31-3-2009 om 15:43)
Het zou me eigelijk niet kunnen schelen hoe die zwaaide of waar die stond. als een "normaal" denkt persoon doe je zo iets toch niet. maar ja ze zeggen niet voor niets er lopen meer gekken buiten dan dat er in zitten.
Patjee (31-3-2009 om 15:42)
Ik kwam net uit school en ik zag die man daar staan, en hij stondt sierlijke bewegingen te maken en hij stond op een leeg veldje.
Erwin (31-3-2009 om 13:39)
Hij hoorde de politie aan komen scheuren en had het zwaard al weg gelegd op eee picknick tafel maar de politie vond het wel een goed idee om met hond en riotschield naar de man te lopen de collega's kwamen daar nog achteraan met getrokken wapens. gelijk in de boeien en meegenomen.
Cookie-instellingen beheren