Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 222 km

Man zwaait met zwaard in speeltuin

Toegevoegd: 30-03-2009, 21.38 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - De politie Zeeland heeft maandagmiddag een 25-jarige man uit Goes aangehouden die met een zwaard stond te zwaaien in een openbare speeltuin in Goes


De man stond rond 15.30 uur met zijn zwaard te zwaaien in de speeltuin 'Het Speeleiland' aan de Elvis Presleylaan in Goes.

De man is door de politie aangehouden en zijn zwaard is in beslag genomen. De man verklaarde tegenover de politie aan het oefenen te zijn voor zijn sport.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesenaar (30-3-2009 om 22:30)
Een volwassen persoon met een zwaard in een speeltuin?? Natuurlijk het is 2009 moet kunnen zeker........ Je kinderen zullen daar toevallig spelen, spoort er dan niemand meer.
Edjuhh (30-3-2009 om 22:24)
Kijk je kan het ook anders bekijken... wat nou als er geen kinderen speelde en hij, die man wist dat. en die ging daar bewust staan om meer ruimte te hebben omdat hij nergens anders ruimte daar voor heeft. begrijp ik hem wel... maar waarom gelijk alles in beslag nemen staat hij bekend als psyco?
Eric (30-3-2009 om 22:23)
Zeg Dennis, volgens mij moet jij jezelf eens na laten kijken als je hier de humor van inziet. Denk je dat die kinderen niet schrikken van een gek met een zwaard?? Vreemde gevoel voor humor heb jij.
Klaas (30-3-2009 om 21:58)
Wat een domme man, om in een speeltuin met wapens te zwaaien, en dat na het kinderdrama van Dendermonde! Verboden wapenbezit, op de bon, kinderen moeten veilig zonder zwaardenzwaaiers om hen heen kunnen spelen!
Dennis (30-3-2009 om 21:58)
Vind het wel humor en er zal geen serieuze dreiging geweest zijn.
Cookie-instellingen beheren