Weerbericht:
Af en toe zon en plaatselijk een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Man zwaait met zwaard in speeltuin

Toegevoegd: 30-03-2009, 21.38 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - De politie Zeeland heeft maandagmiddag een 25-jarige man uit Goes aangehouden die met een zwaard stond te zwaaien in een openbare speeltuin in Goes


De man stond rond 15.30 uur met zijn zwaard te zwaaien in de speeltuin 'Het Speeleiland' aan de Elvis Presleylaan in Goes.

De man is door de politie aangehouden en zijn zwaard is in beslag genomen. De man verklaarde tegenover de politie aan het oefenen te zijn voor zijn sport.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
S. Anuels (9-4-2009 om 22:48)
Met dat zwaard kan je niets mee snijden/hakken. Ik bedoel meer dat deze reacties zo overdreven zijn. Als je gaat picknicken en je hebt een mes bij is deze veel gevaarlijker dan dat zwaard. Daarnaast is het verhaal veel zwaarder neergezet dan dat het daadwerkelijk was...
Budoka (1-4-2009 om 22:11)
Elke budoka hoort te weten dat als hij/zij met haar wapens over straat gaat, buiten om de trainingstijden in de dojo, dat je dan artikel 4 van de wet wapens en munitie overtreed. Aan de andere kant moeten mensen niet gelijk panieken en overal het kwaad in zien!
Fl... a.k.a Go.... (1-4-2009 om 20:44)
S .Anuels,... ik weet niet hoor maar smeer jij je boterhammen met zwaarden dan? Allemaal leuk en aardig maar doe dit soort dingen in het poelbos ofzo...
Blikje (1-4-2009 om 19:51)
Zwaard Noemen ze dat een zwaard Ongelooflijk. Gelukkig waren er zelfs toeschouwers bij die zeiden dat het echt overdreven was van de POLITIE. Mensen in Zeeland zijn dit ook niet gewend. Ga eens in het Vondelpark kijken, daar doen meer mensen dit.
Chantal (1-4-2009 om 18:41)
Het is niet gepast ook al heeft hij geen achtertuin doe het dan in een kamer in je huis of op een speciaal sportveld of iets maar niet op een kinderspeelplaats dat is ongepast met zwaarden daar
Blares (1-4-2009 om 12:45)
Ik fietste langs toen deze man bezig was met zijn oefeningen, helemaal niets aan de hand. Er was niemand in de buurt te bekennen, ook kon je gewoon zien dat hij met een sport bezig was, sierlijke bewegingen.
Cookie-instellingen beheren