Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 110 km

Gewonde bij botsing in Vlissingen

Toegevoegd: 30-03-2009, 22.04 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - De politie Zeeland zoekt getuigen van een aanrijding tussen een fietser en een automobilist op een kruising in Vlissingen. De automobilist is doorgereden na de botsing.

Het ongeval vond rond 18.00 uur plaats op de kruising van de Burg. Van Woelderenlaan met de Pauwenburgseweg. Een 18-jarige fietser uit Vlissingen reed rechtdoor op de Burg. Van Woelderenlaan en werd geraakt door een automobilist die rechtsaf sloeg de Pauwenburgseweg op. Beiden kwamen uit de richting van de Boulevard.


De auto, een zwarte Peugeot 207, werd bestuurd door een man van ongeveer 30 jaar die na de aanrijding is doorgereden.De fietser raakte gewond aan zijn enkel.

De politie verzoekt de automobilist en eventuele getuigen zich te melden op het politiebureau of te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren