Weerbericht:
In het westen bewolkt met regen, in het oosten droog en wat zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Politie zoekt getuigen ruzie Terneuzen

Toegevoegd: 31-03-2009, 22.43 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie is op zoek naar een ruzie die zondagmiddag plaatsvond op de kruising van de N61 met de Wielingenlaan in Terneuzen. Het voorval is vanavond pas bekend gemaakt.
 
Volgens de politie ontstond op het kruispunt rond 12.30 uur een woordenwisseling tussen de bestuurder van een groene personenauto en de bestuurder van een wit busje. De ruzie liep uit op een vechtpartij en hierbij kwam de bestuurder van de bus met zijn arm vast te zitten tussen het raam van de personenauto.
 
De man moest dit raam inslaan om los te komen. Mogelijk zou de automobilist ook nog zijn ingereden op de bestuurder van het busje. Om meer duidelijkheid in de zaak te krijgen is de politie op zoek naar getuigen. Zij kunnen zich melden via 0900-8844.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren