Weerbericht:
In de ochtend (plaatselijk dichte) mist, vanmiddag veel bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Motorrijder rijdt ruim 100km te hard

Toegevoegd: 01-04-2009, 23.13 uur
Door: Roland de Jong
HOEK - De politie heeft woensdagmiddag het rijbewijs ingevorderd van een motorrijder die ruim 100 kilometer per uur te hard reed.


De man, een 19-jarige uit Oostakker (B), reed rond 14.50 uur over de Westkade (N252) bij Hoek. De politie constateerde dat de man met een gecorrigeerde snelheid van 181 kilometer per uur over de weg reed. De toegestane maximum snelheid bedraagt hier echter 80 kilometer per uur.

Het rijbewijs van de man is ingevorderd. Tegen van de man is tevens proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dhr. B. Elegger (4-4-2009 om 22:37)
Alsof de verkeersregels voor niets zijn gemaakt zeg! Waarom houdt zo'n egoist zich daar niet gewoon aan. Hij brengt zichzelf en anderen in gevaar met zulke acties. Als iedereen dat doet, zou ik de deur niet meer uitgaan. Gelukkig zijn er ook mensen die zich gewoon aan de verkeersregels houden!
Jan van Souburg (2-4-2009 om 20:14)
@motorfreak, dank zij zo'n hersenloze idioot staat er op de prins Hendrikweg in Vlissingen een gedenkteken voor een jong meisje. Denk eens na voor dat u een reactie plaatst.
Brecht (2-4-2009 om 19:43)
Ontegensprekelijk serieus in fout. Maar wie zijn jullie om over deze persoon te oordelen?Precies of jullie nooit een verkeers overtreding hebben gepleegd, ook al is het maar die 1km/u te snel. Met die 1km zijn jullie even hard in fout als deze persoon. Mvg Brecht A.
Borre (2-4-2009 om 18:29)
Ik ben ooit geflitst met 100 te hard, lang geleden toen ik nog jong was. Jaar rijbewijs kwijt en een geldboete ter hoogte van een aantal maandsalarissen. Recht stukje weg, geen zijwegen en geen ander verkeer te zien, ff gas open en 400 meter verder rij je dan 180. Mja, de meute hier weet dat niet..
Janny van Gentevoort (2-4-2009 om 17:55)
Ben zelf motorrijder èn uitvaartondernemer. Als "Motorfreak" één keer zou kunnen zien wat ik gezien heb, dan zou ie wel anders piepen. Deze jongen hoort zijn rijbewijs èn motor helemaal kwijt te raken. Dat hij zelf zijn leven waagt is al heel erg, maar dat van een ander riskeren is nog erger!
Ik (2-4-2009 om 15:05)
Ik ben ook motor gek maar dit is belachelijk, als je zo hard wilt rijden moet je naar een circuit gaan!
Cookie-instellingen beheren