Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
39 files van totaal 152 km

Vier gewonden bij ongeval Zuiddorpe

Toegevoegd: 01-04-2009, 23.20 uur
Vier gewonden bij ongeval Zuiddorpe
Door: Manfred Berrevoets
ZUIDDORPE - Bij een eenzijdig ongeval op de Hoofdweg Zuid in Zuiddorpe zijn woensdagmiddag vier personen gewond geraakt.


Het ongeval vond rond 16.45 uur plaats toen een 89-jarige automobilist uit Wachtebeke (B) over de Hoofdweg Zuid reed komende uit de richting van de Hoofdweg Noord. Door nog onbekende oorzaak botste hij tegen een geparkeerd staande auto, sloeg over de kop en kwam aan de andere zijde van de weg tot stilstand.

De 89-jarige automobilist en zijn inzittenden, een 82-jarige man uit Wachtebeke, een 85-jarige vrouw uit Wachtebeke en een 70-jarige vrouw uit Zaffelarae zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over de aard van hun verwondingen is nog niets bekend.

Door de eigenaar van de geparkeerd staande auto, een huisarts die net op huisbezoek was aan de Hoofdweg Zuid, is direct eerste hulp verleend. Alle slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Hier zijn allen, mede gezien de hoge leeftijd, ter observatie opgenomen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (2-4-2009 om 13:28)
@ jaja slaat ook nergens op der zijn ook genoeg jongeren die verstandig rijden, en ik zie dikwijls van die mensen van 40 in hun audi of bmw die lopen te kleven of kei hard voor bij vliegen dus leeftijd zegt in principe niks, het enige wat je wel moet nadenken hoe ouder hoe minder reactie verm0ge
Jaja (2-4-2009 om 10:26)
Het is niet altijd de leeftijd waar het om draait ,dat je veilig een auto bestuurd. Er zijn heel wat ouderen die beter in staat zijn dan jongere laagvliegers de auto te besturen.
Edwin (2-4-2009 om 10:23)
Gezien de vreemde capriolen en gescheur van vele automobilisten, ongeacht de leeftijd, vraag ik me af of zij wel een motorvoertuig mogen besturen.
Wout (2-4-2009 om 10:23)
John, misschien dat je die vraag nog eens moet stellen als je zelf zo oud bent en graag er op uit trekt, in plaats van achter de geraniums te zitten.
Rick (2-4-2009 om 10:23)
John, een opmerking die nergens op slaat; ik denk dat er heel wat meer jonge, zg "vlotte" automobilisten over de kop gaan onder meer bedenkelijke omstandigheden... Ga de statistieken maar na!
Zeeuws Meisje (2-4-2009 om 09:58)
En ze vinden dat oude mensen 80 + altijd zo goed kunnen rijden, met jaren rij-ervaring! Hij heeft een goede klap gehad, hoop dat het voor de inzittenden mee valt..
Cookie-instellingen beheren