Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 32 km

Vier gewonden bij ongeval Zuiddorpe

Toegevoegd: 01-04-2009, 23.20 uur
Vier gewonden bij ongeval Zuiddorpe
Door: Manfred Berrevoets
ZUIDDORPE - Bij een eenzijdig ongeval op de Hoofdweg Zuid in Zuiddorpe zijn woensdagmiddag vier personen gewond geraakt.


Het ongeval vond rond 16.45 uur plaats toen een 89-jarige automobilist uit Wachtebeke (B) over de Hoofdweg Zuid reed komende uit de richting van de Hoofdweg Noord. Door nog onbekende oorzaak botste hij tegen een geparkeerd staande auto, sloeg over de kop en kwam aan de andere zijde van de weg tot stilstand.

De 89-jarige automobilist en zijn inzittenden, een 82-jarige man uit Wachtebeke, een 85-jarige vrouw uit Wachtebeke en een 70-jarige vrouw uit Zaffelarae zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over de aard van hun verwondingen is nog niets bekend.

Door de eigenaar van de geparkeerd staande auto, een huisarts die net op huisbezoek was aan de Hoofdweg Zuid, is direct eerste hulp verleend. Alle slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Hier zijn allen, mede gezien de hoge leeftijd, ter observatie opgenomen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Janus (2-4-2009 om 07:54)
Wat een onzin,jongere en beginnende bestuurders maken meer brokken met roekeloos rijgedrag
@John (2-4-2009 om 02:24)
John, ik ben ook trouwe kijker van HVZEELAND, maar ik zie meer ongevallen van jonge lieden van 18-27 jaar, dan dat ik ze van oudere leeftijden zie. Dit komt door het feit dat jonge rijders nog niet echt goed auto kunnen rijden, terwijl ze dat wel denken te kunnen. Moeten die het ook inleveren dan??
Monique (2-4-2009 om 00:29)
Die vraag stel ik me nou ook altijd bij de ongelukken van jongeren onder de 23,
Diana (1-4-2009 om 23:52)
Heb het zien gebeuren :S was voor de deur
John (1-4-2009 om 23:34)
Gezien de hoge leeftijd van de veroorzaker vraag ik me af of je op zo,n hoge leeftijd nog wel auto mag rijden
Cookie-instellingen beheren