Weerbericht:
Vanavond in de noordelijke helft regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Spookrijdster gepakt bij Kapelle

Toegevoegd: 02-04-2009, 11.45 uur
Door: Manfred Berrevoets
KAPELLE - Een 84-jarige automobiliste uit Kapelle reed woensdagmiddag tegen het verkeer in op de Nieuwe Vierwegen in haar woonplaats.


De vrouw werd rond kwart voor drie door de politie aan de kant gezet. De reden dat de vrouw tegen het verkeer in reed is niet duidelijk. Wel heeft de politie haar rijbewijs ingevorderd voor gevaarlijk rijgedrag.

Er ontstonden geen aanrijdingen door het rijgedrag van de vrouw.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dhr. B. Elegger (4-4-2009 om 22:34)
Tsjonge, dat zie je ook steeds vaker. Vreemd dat zulke oude mensen nog in het bezit van een rijbewijs zijn. Eigenlijk zouden ze dat af moeten schaffen. Je ziet dat daar vreemde situaties van kunnen ontstaan. Wat mij betreft legt men vanaf vandaag de limiet voor autorijden nog op 75 jaar!
Omejaap (4-4-2009 om 09:48)
Wat een gezeur over leeftijd! er zijn zowel jonge als oude chauffeurs die beroerd en dom rijden.
Sjaak de ridder (4-4-2009 om 04:38)
Wat een domme reacties en wat een discrimminatie, die persoon hebt toch gewoon een rijbewijs! ongelukje kan iedereen gebeuren.
Ikke (3-4-2009 om 18:41)
Groot gelijk Joris!
Matthijs (3-4-2009 om 17:12)
@Ongenuanceerd: Maar je hoord nooit iets over de honderden bijna ongelukken veroorzaakt door bejaarden die worden voorkomen door de oplettende jongere bestuurders. Laat ze 2x per jaar serieus controleren. Sommige kunnen hun hoofd niet eens meer draaien maar mogen wel de weg op. LEVENSGEVAARLIJK!
Ollie (3-4-2009 om 00:13)
Levensgevaarlijk die oudjes op de weg. En die percentages zijn maar loze cijfers. Natuurlijk zijn het veel meer jongeren, omdat die gewoon veel meer deelnemen aan het verkeer. Ik durf te wedden dat ouderen veel gevaarlijker zijn in het verkeer.
Cookie-instellingen beheren