Weerbericht:
Bewolkt en af en toe regen, later stevige buien en veel wind
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Brand Breeweg Yerseke op tijd ontdekt

Toegevoegd: 02-04-2009, 19.35 uur
Brand Breeweg Yerseke op tijd ontdekt
Door: Roland de Jong
YERSEKE - Een oplettende voorbijganger heeft donderdagmiddag een brandje in Yerseke bijtijds ontdekt. Een slapende man kon daardoor nog voordat het vuur zich uitbreidde naar buiten worden gehaald.


De brandweer kreeg de melding van de brand aan de Breeweg rond 15.15 uur binnen. De omstander hoorde een rookmelder afgaan en zag rookontwikkeling in de woonkamer. aarop werd de brandweer gewaarschuwd. Omdat er mogelijk personen in het pand waren, rukten zowel de korpsen van Yerseke als Kruiningen uit.

Toen de brandweer arriveerde, bleek dat de deur op slot zat. Daarom werd de achterdeur geforceerd. In de keuken trof men een brandende oven aan. Deze is door de brandweer naar buiten gebracht. Boven werd een slapende man aangetroffen. Ook deze is door de brandweer naar buiten gebracht. De man had last van lichte ademhalingsproblemen.

Een schadebedrag is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B. (4-4-2009 om 10:58)
Gelukkig goed afgelopen!!! creatief kijken... lijkt het een kip...beetje aangebakken haha
Henk (3-4-2009 om 19:01)
Iets wat volgens mij niet in de oven had gemoeten volgens mij
Olivier (3-4-2009 om 00:08)
Oef das wel een beetje aangebrand...
Youri (2-4-2009 om 23:02)
Gelukkig zijn er nog mensen die bellen dankzei dat soort mensen leeft deze man nog.
Jan (2-4-2009 om 22:27)
Op tijd ontdekt. Dankzij rookmelder en burger plicht. Kan niet gezegd worden van oven fabrikant. Ovens met open gloeispiraal vragen om problemen. Vet o.i.d dat door een rooster daarop lekt , dan zit je zo met de gebakken peren. Hebt U ook zo'n oven? Breng hem dan gauw naar de vûûlnisôôp.
Tonv (2-4-2009 om 20:06)
Ik vraag me af wat 'ie aan het klaarmaken was... smakelijk!
Cookie-instellingen beheren