Weerbericht:
Helder, van het oosten uit wolkenvelden, overdag wisselend bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Vissers gecontroleerd bij Axel en Terneuzen

Toegevoegd: 03-04-2009, 09.06 uur
Door: Laurens Jobse
TERNEUZEN - Donderdagmiddag heeft de politie tussen 12.00 uur en 17.00 uur bij een controle zeven personen bekeurd die de regels hadden overtreden tijdens het vissen.


De politie controleerde de vissers aan de Grote Kreek in Axel en de Otheensekreek en het kanaal van Gent naar Terneuzen in Terneuzen. De politie bekeurde onder andere voor het vissen met verboden aas, het vissen zonder vergunning en het vissen met meer hengels dan toegestaan. Ook werd er een persoon bekeurd die gebruik maakte van een kruisnet, dit valt onder verboden vistuig.

Gezien de resultaten van de controle zullen er in de nabije toekomst meerdere controles gaan plaatsvinden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Herbert (18-4-2009 om 00:33)
IK geloof wel in regels voor onze sport..Voor mij mag de politie deze acties WEL doen....wellicht niet als de hoogste prioriteit.....echte criminelen zitten inderdaad niet aan het water!!! Maar wel sommige volwassenen die voor 45 Euro zelf dit risico wensen te nemen. Is dat ontspanning?
Visser (3-4-2009 om 21:18)
Iemand die langs de waterkand zit te vissen ,doe niemand kwaat en dan toch weer die belagelijke regeltjes...
Rob (3-4-2009 om 17:27)
Prima dat ze controleren.maar ik zou willen pleiten dat ze zich eens meer zorgen gingen maken om de beroepsvissers, De controles daarop zijn minimaal of worden toch weer toegestaan.Zie bv de palingvangst. Willen we de visvangst ook voor de toekomst behouden, zal er eerst daar gekeken moeten worden.
Matthijs (3-4-2009 om 17:07)
Wanneer gaat de politie zich NUTTIG maken!? Grote kop in de krant vandaag "Politie vangt minder boeven" (PZC) en dat terwijl de criminaliteit STIJGT!! Dus ipv steeds nieuwe inkomsten bronnen aan te boren zouden ze eerst de nodige dingen moeten doen, namelijk MEER boeven vangen!
Row (3-4-2009 om 15:11)
Maar goed ook! Die vissers denken tegenwoordig dat ze alles maar kunnen maken!
Rini (3-4-2009 om 12:15)
Stoer hoor, mensen aanpakken die ontspannen zitten te vissen. Gisteren kwam ik vanuit Axel naar Terneuzen. Als je ziet wat er dan allemaal gebeurd voor en achter je op de tractaatweg. Kom je op de Axelsestraat zie je dat een agent een oud vrouwtje aan het bekeuren is. Wat een waardeloos beleid!
Cookie-instellingen beheren