Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag later regen en (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietspad en rotonde voor extra veiligheid

Toegevoegd: 03-04-2009, 13.28 uur
Door: Roland de Jong
NOORDGOUWE - Met de aanleg van een fietspad en een rotonde wil de Provincie Zeeland de verkeersveiligheid op de Zuidweg (N654) tussen Noordgouwe en Zonnemaire gaan verbeteren.
 
De provincie wil nog deze zomer naast de provinciale weg een fietspad aanleggen. Ook moet er een rotonde komen op het huidige kruispunt Zuidweg-Stapelsweg-Kruisweg. Verder worden ook de aansluitingen op de Weeldijk en de Brouwerijstraat onder de loep genomen.
 
De wijzigingen moeten volgens de provincie ook de verkeersproblemen in de kern Zonnemaire verder indammen. Als alles volgens planning verloopt gaat het werk op 1 juni van start. De werkzaamheden moeten in september worden afgerond.
 
Aanstaande maandag zal de provincie de plannen aan belangstellenden toelichten in het dorpshuis van Zonnemaire. De informatiebijeenkomst start om 19.00 uur. Gedeputeerde Poppelaars geeft rond 20.00 uur een toelichting. Ook kunnen er vragen worden gesteld. De plannen zijn na afloop van de bijeenkomst te vinden op de provinciale website.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren