Weerbericht:
Vannacht wisselend bewolkt en een enkele bui, overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen zwaait met mes in Sluis

Toegevoegd: 04-04-2009, 10.24 uur
Door: Roland de Jong
SLUIS - De politie heeft vanmorgen vroeg in Sluis een man aangehouden die met een mes stond te zwaaien in Sluis.


De politie kreeg de melding in de Geweldigerstraat rond 05.00 uur binnen. Toen de agenten aankwamen stak de 16-jarige verdachte het mes weg. De agenten hebben hem vervolgens naar de grond gepraat. De jongen werd geboeid overgebracht naar het politiebureau. Het mes is in beslag genomen.

De jongen zit nog vast in een politiecel in Torentijd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (5-4-2009 om 00:37)
What's in a name: geweldigerstraat. Goed afstraffen die grappenmaker, want als je zo'n knaap tegen komt 's nacht weet je toch echt niet wat zijn bedoelingen zijn en aanspreekbaar daar zal hij nog nooit van gehoord hebben denk ik.
Edwin (4-4-2009 om 18:49)
Als iedereen volgens jullie rond die tijd op bed ligt, wat is er dan erg aan om met een mes te lopen zwaaien als er toch niemand is?
Marja (4-4-2009 om 12:49)
Zeker ook een sport aan het beoefenen net als in Goes.Het is niet normaal meer tegenwoordig,maar ze worden ook niet meer gestraft ook.Als je fout parkeert zijn de boetes nog hoger tegenwoordig.
B. (4-4-2009 om 11:16)
Wat moet je om die tijd nog buiten! Cafees zijn toch al even dicht dan. Beetje orde en regelmaat en consequent opvoeden, dan had dit ventje keurig op bed gelegen of er net uit gegaan voor een kranten wijk. Beetje ouderwetse opvoeding zal de maatschappij goed doen.
... (4-4-2009 om 11:13)
Mooi, meenemen die handel en opsluiten. Zulke mensen horen hier niet. Je hoort steeds meer van die rare dingen. opsluiten die handel en niet meer vrij laten. Een gevaar voor de samenleving!!!
Ronald (4-4-2009 om 10:38)
Een 16 jarige die om 5uur over straat loopt met een mes te zwaaien......moet hij niet op bed liggen??
Cookie-instellingen beheren