Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 212 km

Motoren gestolen tijdens proefritjes

Toegevoegd: 04-04-2009, 10.28 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie doet onderzoek naar de diefstallen van twee te koop staande motoren. De motorfietsen werden weggenomen door een 'geïnteresseerde' die een proefritje maakte naar aanleiding van een internetadvertentie.
 
Een 44-jarige man uit Kapelle had onlangs zijn grijze BMW R 1150 GS online gezet. Vrijdagmiddag kwam rond 13.00 uur een geïnteresseerde man naar de motor kijken.


Hij toonde interesse en vertrok voor een proefritje. Dat ritje duurde wel erg lang: de motor is nog steeds niet terug. De eigenaar heeft aangifte gedaan van verduistering. De motor heeft het kenteken MG-LL-01.

 
Eenzelfde zaak deed zich gisteravond rond 18.00 uur voor in Kloosterzande. Ook hier reageerde een vermeende geïnteresseerde op een advertentie op internet. De 'klant' van een 53-jarige inwoner van Kloosterzande maakte eveneens een proefrit op diens motorfiets, maar ook deze motor is niet teruggebracht. Het gaat hier om een BMW K1200 RS in de kleur geel en voorzien van het kenteken MT-TF-46.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dd (4-4-2009 om 13:36)
Tijd voor een lokmotor met track en trace, opsluiten die handel ! Overigens zijn er voor ca € 250,= systemen in de handel om altijd te weten waar je motorfiets of auto zich bevindt, maar dat bouw je er niet in als je hemgaat verkopen. Sterkte voor de gedupeerden, 't zal je maar overkomen. w.
MotoRob (4-4-2009 om 11:43)
Wat een rotstreek als je op deze manier aan je spullen probeert te komen, de motoren zijn nu in een gesloten aanhanger of vrachtwagen richting oost-europa gegaan waarschijnlijk.
Boedsr (4-4-2009 om 11:23)
Lekker dom om zo je spullen mee te geven je moet ook tijdens een proefrit een rijbewijs of id kaart paspoort af laten geven dan heb je altijd 90 procent kans om de dader te paken .
B. (4-4-2009 om 11:18)
Daar ben je lekker mee!!! hoop dat er niet teveel ellende van achteraan komt. Succes ermee.
Cookie-instellingen beheren