Weerbericht:
Vandaag geregeld buien, komende nacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man gewond bij poging overval Yerseke

Toegevoegd: 04-04-2009, 10.31 uur
Man gewond bij poging overval Yerseke
Door: Roland de Jong
YERSEKE - Een bewoner van een woning aan de Galjoenstraat in Yerseke heeft gisteravond mogelijk voorkomen dat hij in zijn woning werd overvallen.


Rond 21.50 uur zag de man een schim langs zijn woning lopen en even later werd er aangebeld. De man opende zijn deur een klein stukje en op dat moment werd er een voorwerp door de opening geduwd. De bewoner heeft de deur op eigen kracht dichtgeduwd en heeft hierbij licht letsel aan zijn hand en voet opgelopen. Wel kon hij dus voorkomen dat de vermoedelijke overvaller binnen kon komen.
 
De technische recherche heeft sporenonderzoek gedaan bij de woning. Agenten gaan nog een buurtonderzoek doen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (5-4-2009 om 00:54)
's Avonds of later nog de deur openen, vergeet het maar. Bij mij in ieder geval niet eerder totdat ik gezien heb wie er voor de voordeur staat. Ken ik de persoon niet, blijft mijn deurtje dicht. De getroffen persoon wens ik sterkte, want je schrikt je rot als je dit overkomt. Sterkte kerel.
Wim (4-4-2009 om 13:19)
Het grappige is dat er pas nog stond dat zeeuwen zich veilig voelen terwijl er elke dag van dit soort nieuws te lezen is en dan een dag later staat er weer ... politie heeft mensen te kort wegens geld gebrek tis echt om te huilen wat gebeurd er met zeeland ....
B. (4-4-2009 om 11:02)
Nounou, schrikken! STERKTE. gelukkig nog aardig afgelopen. De reden waarom ik nooit zomaar de deur meer open doe.
Cookie-instellingen beheren