Weerbericht:
Plaatselijk (dichte) mist, verder veel bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Gewonde bij aanrijding Postweg Lewedorp

Toegevoegd: 04-04-2009, 12.11 uur
Gewonde bij aanrijding Postweg Lewedorp
Door: Roland de Jong
LEWEDORP - Bij een eenzijdige aanrijding op de Postweg (N665) bij Lewedorp is vrijdagavond laat één persoon gewond geraakt.
 
Het ongeluk deed zich rond 23.30 uur voor nabij de kruising met de Noord Kraaijtersedijk. Een auto raakte in de berm, maakte een stuurcorrectie en reed vervolgens in een naast de weg gelegen sloot. De brandweer kwam ter plekke, maar het slachtoffer zat niet bekneld.
 
De inzittende van de auto is met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de zwaar beschadigde auto uit de sloot getrokken en weggevoerd.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Yep Glijk (6-4-2009 om 10:53)
Doet mij aan rotonde in M'burg denken. Ook hier levensgevaarlijke situatie,als je niet alle aandacht op de weg houdt. Wordt ook dikwijls (kei)hard gereden!!!!! ..110km/p.u. word daar gereden!...... Dan word je op de Paralelweg ingehaald door een auto terwijl je zelf op de snelweg rijdt.
Cookie-instellingen beheren