Weerbericht:
Perioden met zon en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Zware aanrijding op rotonde M'burg

Toegevoegd: 04-04-2009, 23.17 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een zware aanrijding op de rotonde van de Schroeweg in Middelburg is zaterdagavond een 18-jarige man uit de gemeente Borsele gewond geraakt.
 
Door nog onbekende oorzaak reed rond 22.40 uur een automobilist(e) met zijn/haar voertuig met flinke snelheid vanuit de richting van de McDonald's tegen de rotonde. De hulpdiensten gingen uit van een beknelling, maar ter plekke bleek dat het slachtoffer zonder al te veel moeite uit het wrak kon worden gehaald.
 
Nadat het slachtoffer op een wervelplank was gelegd, werd deze per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. De man heeft volgens de politie bij het ongeluk zijn sleutelbeen gebroken. Een blaastest heeft uitgewezen dat hij niet had gedronken.
 
Het ongeluk zorgde voor een flinke ravage. De stenen wand van de rotonde raakte flink beschadigd en de auto raakte total loss. De politie gaat nog onderzoek doen naar het voertuig van de man.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een goede kennis (11-4-2009 om 10:49)
Zet niet van die nare reacties als je niet weet wat er echt is gebeurd. !!! automobilst veel sterkte met alles!!! denk aan je...
Dirk (11-4-2009 om 10:21)
Ze kunnen daar net zo goed het gat niet dicht maken. want hoeveel mensen volgen daar het advies dan de tom tom "rechtdoor over de rontonde"? Het is een grote ramp daarzo dat stuk met de, wat is het? 4 van die dingen achter elkaar. Geen wonder het is daar wachten op problemen.
De automobilist (10-4-2009 om 19:06)
1. jullie weten niet hoe het komt en gaan wel over mij lope discussiere 2. wel eens nagedacht dat iemand meschien een black out heb gehad en dan dus inderdaad die ROTONDE NIET GEZIEN HEB
Piet 123 (7-4-2009 om 09:12)
Tuurlijk kan deze meneer flauw zijn gevallen maar het lijkt me dat er niet 25 mensen per jaar precies bij deze rotonde flauwvallen. Gewoon opletten als je inde auto zit. Misschien heeft deze man wel met zijn telefoon zitten spelen dat er daarom geen remsporen staan.
Jan (6-4-2009 om 19:10)
Komt het bij jullie op dat die jongen iets zou kunnen hebben flauw vallen onder andere kijk naar de banden dan zie je het
Edje (6-4-2009 om 16:46)
Waarschuwingsbord voor de rotonde, markering op het wegdek, verlichting en reflecterende borden op de rotonde.... Deze rotonde is prima zichtbaar.
Cookie-instellingen beheren