Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
89 files van totaal 334 km

Zware aanrijding op rotonde M'burg

Toegevoegd: 04-04-2009, 23.17 uur
Foto 3 van 4

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (6-4-2009 om 15:23)
Ik kom iedere dag over deze rotonde. Als je hier normaal rijd dan gebeurt er niets. Moet wel zeggen dat er de laaatste tijd minder ongelukken gebeuren. Maar hoeveel auto's rijden er niet tot het laast lekker hard in delinker baan en op het laatst moeten ze hem er nog ff rechts tussen drukken.
Arjan (6-4-2009 om 13:07)
Slecht ziende, mijn vrouw kampt ook met dat probleem, dus laat ze mij rijden als het donker is. Moet je tóch rijden, moet je dus extra voorzichtig rijden en als ook dat niet helpt, moet je dus gewoon de weg niet op. Anders ben je een gevaar op de weg! Wat te denken van die onverlichte fietsers?
Bono (6-4-2009 om 12:56)
Aan de rotonde mankeert niets. In Goes hebben ze de zelfde soort rotonde. Gemeente Middelburg moet niets aan deze rotonde veranderen,heb al genoeg gekost. Bestuurder auto moet zich aan de regels houden.. Wordt veel te hard gereden en op het laatste moment gaan ze invoegen naar rechter rijbaan.
Piet123 (6-4-2009 om 10:58)
Jemig rijden mensen tegenwoordig met hun ogen dicht als je deze rotonde met 100 neemt kun je hem nog rustig ontwijken. Ik zou zeggen ligt niet aan de rotonde maar aan degene die niet goed opletten. Iedereen heeft comentaar op rotondes terwijl 9 uit de 10 de verkeerde baan pakt bij bvb 3/4 rond gaan
Rotonde rijdster (6-4-2009 om 09:11)
Met die rotonde is niks mis. Maar je moet je boerenverstand gebruiken. Het is vroeg genoeg aangegeven dat er een rotonde aankomt. En dat ding is al zoveel keer negatief in het nieuws geweest, dat je zachtjesaan wel moet weten dat ie er staat.
Walker (6-4-2009 om 09:00)
Deze rotonde ligt er prima bij en is er niet voor niets aangelegd. . Als ze deze weghalen voor de racende automobilisten richting Middelburg vallen er bij de stoplichten bij de Mac wekelijks gewonden. Als een rotonde over het hoofd wordt gezien zie je de verkeerslichten vast ook niet.
Cookie-instellingen beheren