Weerbericht:
Wolkenvelden, hier en daar ook zon.
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 89 km

Zware aanrijding op rotonde M'burg

Toegevoegd: 04-04-2009, 23.17 uur
Foto 4 van 4

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Woeper (5-4-2009 om 17:16)
En nu roepen we natuurlijk, het ligt aan de rotonde of aan de gemeente middelburg, laten we eerlijk zijn de rotonde is speciaal aangepast en nog vliegen er auto`s in de rotonde met alle gevolgen van dien.
Ivo (5-4-2009 om 16:52)
Het is daar 50 kilometer als maxium snelheid. Dan maak je echt niet zo'n ravage als je hier ziet. Dit is niet het probleem van de rotonde maar van de bestuurders. Als je 's avonds hoort hoe er daar geraced wordt dan is het niet vreemd dat het een keer mis gaat, hoe je ook een rotonde bouwt.
Ron (5-4-2009 om 16:23)
Nou, ik vind eigenlijk niet dat de gemeente hier de schuldige is. Het is een hele grote rotonde die goed te nemen is. Ik weet natuurlijk ook niet welke factoren er de oorzaak van zijn dat er weer een aanrijding heeft plaatsgevonden. Sterkte en beterschap voor de bestuurder in ieder geval.
Dik (5-4-2009 om 16:08)
Dit is inderdaad de zoveelste, en het zal wel zoals gewoonlijk gaan, er moeten eerst doden vallen en dan gaat men het pas goed maken. Waarom geen plantage i.p.v. stenen hekken. Maar we zullen zien wat men zoals gewoonlijk gaat doen, als er doden vallen.
Michel (5-4-2009 om 16:01)
Lekker makkelijk van iedereen om de rotonde de schuld te geven. Ik denk dat de mensen die er tegenaan reden gewoon wat rustiger hadden moeten rijden. Ik rij er ook vaak maar heb er nooit problemen.
Mel (5-4-2009 om 15:40)
Ze racen als gekken daar ,ik woon er vlak bij en in de zomer als de ramen openstaan wacht je soms gewoon op de klap ! het is niet de rotonde maar de domheid van de automobilisten !
Cookie-instellingen beheren