Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
60 files van totaal 227 km

Zware aanrijding op rotonde M'burg

Toegevoegd: 04-04-2009, 23.17 uur
Foto 4 van 4

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wesley (5-4-2009 om 13:32)
(1) Die rotonde is veel te gevaarlijk, en te klein voor de in en afvoer van al die afslagen die er opzitten. ooit eens een rotonde in Frankrijk gezien, met 6 of 7 afslagen>? daar kan het gewoon wel, die maken de diameter wat groter. Wanneer er meer afslagen bij komen.
Natas (5-4-2009 om 12:24)
Dit is nu all de zoveelste keer dat iemand in de rotonde boort. Hoe kan dat toch gebeuren? Maar even goed sterkte voor de bestuurder van het voertuig
Carolien (5-4-2009 om 12:21)
De oorzaak kan ik wel raden hoor, moet je 's avonds maar eens horen. Lekker racen, dat hoor je aan de andere kant van middelburg. Nu is het alleen nog wachten op de eerste dode en dat is dan vast niet de bestuurder van de auto die het ongeluk veroorzaakt.
Frans. (5-4-2009 om 12:01)
Dit het zoveelste ongeluk op dezelfde rotonde. Deze rotonde is een mislukking. Het is de verantwoording van de gemeente de rotonde zodanig te veranderen dat ingeval van aanrijding er niet frontaal op een stenen muur wordt gereden. Een aarden wal inplaats van een stenen muur zou al veel oplossen.
Vaisonne (5-4-2009 om 11:50)
Ik snap dit écht niet............als je de ravage ziet moet er toch wel behoorlijk hard gereden zijn?? Of is er sprake van een verouderde gps die zegt dat hij/zij rechtdoor moet rijden? In ieder geval veel sterkte voor het herstel van de bestuurder/bestuurster.
Zeeuwse (5-4-2009 om 11:48)
In het verleden zijn daar ook al meerdere ongelukken geweest. Toch snap ik nou nog steeds niet dat je die rotonde over het hoofd kan zien!!! Zowel op de weg als op de rotonde zelf staan voldoende markeringstekens....
Cookie-instellingen beheren