Weerbericht:
Vandaag af en toe zon en tot de avond overwegend droog. Morgen veel regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Zware aanrijding op rotonde M'burg

Toegevoegd: 04-04-2009, 23.17 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een zware aanrijding op de rotonde van de Schroeweg in Middelburg is zaterdagavond een 18-jarige man uit de gemeente Borsele gewond geraakt.
 
Door nog onbekende oorzaak reed rond 22.40 uur een automobilist(e) met zijn/haar voertuig met flinke snelheid vanuit de richting van de McDonald's tegen de rotonde. De hulpdiensten gingen uit van een beknelling, maar ter plekke bleek dat het slachtoffer zonder al te veel moeite uit het wrak kon worden gehaald.
 
Nadat het slachtoffer op een wervelplank was gelegd, werd deze per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. De man heeft volgens de politie bij het ongeluk zijn sleutelbeen gebroken. Een blaastest heeft uitgewezen dat hij niet had gedronken.
 
Het ongeluk zorgde voor een flinke ravage. De stenen wand van de rotonde raakte flink beschadigd en de auto raakte total loss. De politie gaat nog onderzoek doen naar het voertuig van de man.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nickey (6-4-2009 om 02:01)
Als men de situatie moet onderzoeken zet dan een snelheidscamera neer .Daar wordt veelste hard gereden.Maar beste mensen ga dan niet zeiken over de politie die daar controleerd.Men moet zijn verstand zelf gebruiken.kan men dat niet hoort men niet in het verkeer thuis.Begin eerst bij jezelf.
E. (5-4-2009 om 23:47)
Oplossing zou zijn om net voor het oprijden van de rotonde een duidelijke drempel te plaatsen zodat je wel moet afremmen tot onder de 50km/u. Verder is er met de rotonde niks mis, goed overzicht, zowel overdag als in de avonduren, en duidelijke verkeersborden.
Arjan (5-4-2009 om 22:22)
Werkt mooi, die rotonde. Mensen die als een debiel rijden worden prachtig afgestraft..... Al dat gedoe dat het ding niet veilig zou zijn.....onzin! Netjes 50 rijden en gewoon op het verkeer letten en het komt helemaal goed!
Slecht ziende (5-4-2009 om 21:49)
Zelf kamp ik ook met slecht zicht in donker, mijn ogen passen zich moeilijk aan en daarom begrijp ik dat de chauffeur in de rotonde reed.. Maar welke bureaugek ontwerpt nou zo iets? Er zijn nog meer gevaarlijke verkeers situatie in middelburg, ook ontworpen door beroepsgekken.
Ccolijn (5-4-2009 om 21:45)
Het is dan wel de zoveelste maar je ziet toch deze rotonde wel als je ogen goed op de weg richt en de snelheid is er maar 50 km per uur deze heeft echt geen 50 gereden denk ik
Cor (5-4-2009 om 21:37)
WIJ weten het toch? Gewoon veel te hard rijden is de oorzaak!! Gemeente heeft hier ECHT géén schuld aan.
Cookie-instellingen beheren