Weerbericht:
Bewolkt, van tijd tot tijd (mot)regen en morgen ook vrij veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Zware aanrijding op rotonde M'burg

Toegevoegd: 04-04-2009, 23.17 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een zware aanrijding op de rotonde van de Schroeweg in Middelburg is zaterdagavond een 18-jarige man uit de gemeente Borsele gewond geraakt.
 
Door nog onbekende oorzaak reed rond 22.40 uur een automobilist(e) met zijn/haar voertuig met flinke snelheid vanuit de richting van de McDonald's tegen de rotonde. De hulpdiensten gingen uit van een beknelling, maar ter plekke bleek dat het slachtoffer zonder al te veel moeite uit het wrak kon worden gehaald.
 
Nadat het slachtoffer op een wervelplank was gelegd, werd deze per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. De man heeft volgens de politie bij het ongeluk zijn sleutelbeen gebroken. Een blaastest heeft uitgewezen dat hij niet had gedronken.
 
Het ongeluk zorgde voor een flinke ravage. De stenen wand van de rotonde raakte flink beschadigd en de auto raakte total loss. De politie gaat nog onderzoek doen naar het voertuig van de man.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaco (5-4-2009 om 21:29)
Ze moeten daar 's avonds eens meer controleren piepende banden rond de stoplichten bij mac donald en dan racen over de rotonde en weer terug draaien bij de stoplichten en weer De politie moet daar eens een poosje gaan kijken het gebeurt minstens 2 of 3 keer peer week om ongeveer 23.00
Maak niet uit (5-4-2009 om 21:16)
Lekker makkelijk om de gemeente de schuld te geven. mensen rijden als zotten tegenwoordig en als je je netjes aan je 50 km houdt dan krijg je dit soort situaties niet.
Mr.mikado (5-4-2009 om 21:03)
Het ligt zeker niet aan de rotonde. Deze is gewoon rond net als alle andere rotondes en wordt door verkeersborden voldoende aangegeven. De max. snelheid daar is 50 (dus niet de verplichte snelheid) Als je daar 50 rijdt heb je alle tijd om de rotonde te zien en de muur rechtsom rijdend te ontwijken.
Herrie (5-4-2009 om 20:45)
Dat is geen rotonde, het is een russisch roulette, 5 in- en uitgangen 10 aansluitingen in totaal. En dan een grijze steensoort?? Weinig verlichting. Vind het niet gek.
Sjefke (5-4-2009 om 20:36)
Witte stenen zou al een hele verbetering zijn, die grijze meuk valt niet op! Flitspaal dr bij en een paar voetbalveld-lichtmasten ter verduidelijking en dr gebeurt bijna niks meer daar!!
Cor (5-4-2009 om 20:29)
Al die mensen die nu roepen dat de gemeente er iets aan moet gaan doen, die moeten zelf maar eens ten rade gaan! Er is niets mis met de rotonde! Deze persoon heeft duidelijk te hard gereden en het was niet druk op het moment! Eigen schuld, steeds weer! En niets aan die rotonde doen, is prima zo!
Cookie-instellingen beheren