Weerbericht:
Vannacht en morgenochtend op veel plaatsen mist, overdag geleidelijk zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Zware aanrijding op rotonde M'burg

Toegevoegd: 04-04-2009, 23.17 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een zware aanrijding op de rotonde van de Schroeweg in Middelburg is zaterdagavond een 18-jarige man uit de gemeente Borsele gewond geraakt.
 
Door nog onbekende oorzaak reed rond 22.40 uur een automobilist(e) met zijn/haar voertuig met flinke snelheid vanuit de richting van de McDonald's tegen de rotonde. De hulpdiensten gingen uit van een beknelling, maar ter plekke bleek dat het slachtoffer zonder al te veel moeite uit het wrak kon worden gehaald.
 
Nadat het slachtoffer op een wervelplank was gelegd, werd deze per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. De man heeft volgens de politie bij het ongeluk zijn sleutelbeen gebroken. Een blaastest heeft uitgewezen dat hij niet had gedronken.
 
Het ongeluk zorgde voor een flinke ravage. De stenen wand van de rotonde raakte flink beschadigd en de auto raakte total loss. De politie gaat nog onderzoek doen naar het voertuig van de man.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Myrna Thienpont (5-4-2009 om 20:20)
Het is al het zoveelste ongeluk dat hier is gebeurd. Het is makkelijk om de gemeente de schuld te geven, maar als je de toegestane snelheid aanhoud is er bij deze rotonde niks aan de hand.
Ron tonde (5-4-2009 om 20:16)
Iedereen weet dat dit een gevaarlijke rotonde is!
Ria (5-4-2009 om 19:50)
Rotonde is goed verlicht, ik rij daar bijna iedere avond. Maar als je die baan als racebaan gebruikt tsja eigen schuld zeg ik dan.
Tom (5-4-2009 om 19:35)
Het is onzin om de gemeente weer af te zeiken! Als je je netjes aan de regels houdt dat is het allemaal prima te doen. Er staan zelfs nog extra duidelijke rood/witte hekken op de rotonde geplaatst. Als iedereen de snelheid eens zou rijden die daar is toegestaan... (en ook 's-avonds en 's-nachts)!
John (5-4-2009 om 19:11)
Is een prima rotonde moeten ze maar niet te snel rijden eigen schuld in goes staat er ook een met betonnen muur hoor je nooit wat van moeilijke he een rotonde
Kees (5-4-2009 om 19:07)
Zijn ze allemaal blind of zo ze lopen maar te klagen over die rotonde en je mag er echt maar 50 hoor zo moeilijk is het toch niet begin eens eerst bij je eigen de schuld te zoeken is prima rotonde ik rij er iedere dag heb er geen moeite mee
Cookie-instellingen beheren