Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 27 km

Zware aanrijding op rotonde M'burg

Toegevoegd: 04-04-2009, 23.17 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een zware aanrijding op de rotonde van de Schroeweg in Middelburg is zaterdagavond een 18-jarige man uit de gemeente Borsele gewond geraakt.
 
Door nog onbekende oorzaak reed rond 22.40 uur een automobilist(e) met zijn/haar voertuig met flinke snelheid vanuit de richting van de McDonald's tegen de rotonde. De hulpdiensten gingen uit van een beknelling, maar ter plekke bleek dat het slachtoffer zonder al te veel moeite uit het wrak kon worden gehaald.
 
Nadat het slachtoffer op een wervelplank was gelegd, werd deze per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. De man heeft volgens de politie bij het ongeluk zijn sleutelbeen gebroken. Een blaastest heeft uitgewezen dat hij niet had gedronken.
 
Het ongeluk zorgde voor een flinke ravage. De stenen wand van de rotonde raakte flink beschadigd en de auto raakte total loss. De politie gaat nog onderzoek doen naar het voertuig van de man.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (5-4-2009 om 19:04)
Ongeloofelijk dat men probeert de schuld bij de rotonde neer te leggen, het is heel duidelijk dat veel automobilisten zich als hurken gedragen en menen onschendbaar/ onaantastbaar en te zijn. Als je gewoon met 30 km per uur de rotonde neemt is er echt niets aan de hand,
Piet (5-4-2009 om 18:51)
Over dit geval hoef je niet al te veel te discusieren,dit ligt niet aan de rotonde.
Pieter (5-4-2009 om 18:39)
Gewoon STOP borden plaatsen en drempels. We maken het er zelf naar.
Hannie (5-4-2009 om 18:25)
Mensen, als je de voorgeschreven 50 km/u rijdt, gebeurt dit gewoon niet!!!
Vonck (5-4-2009 om 17:33)
Uiteraard gelijk weer klagen over de 'mislukte en onveilige' rotonde. Als jij fatsoenlijk de rotonde neemt en met gepaste snelheid gebeurd er niks. Dan lees ik ook over verouderde GPS. Als iemand zo blind daarop vertrouwt hoort hij sowieso niet in een auto thuis. Sterkte voor de gewonde.
D.B (5-4-2009 om 17:21)
Ik denk dat er IETS te hard is gereden,hoe kan het anders dat er zoveel ravage ontstaat? Het beste met de patient,maar als er een blackbox in de auto had gezeten,dan was de oorzaak vlug bekend.
Cookie-instellingen beheren