Weerbericht:
Rustig en vrij zonnig najaarsweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Jeugdbrandweer scoort goed in Oirschot

Toegevoegd: 05-04-2009, 13.03 uur
Door: Roland de Jong
OIRSCHOT - De Middelburgse jeugdbrandweer heeft zaterdag zeer goede prestaties gegeven bij de selectiewedstrijden in het Noord-Brabantse Oirschot.
 
Middelburg deed in de categorie 'Junioren lage druk' met twee ploegen mee. Deze behaalden respectievelijk de eerste en de vierde plaats. In totaal streden elf ploegen om een plaats in de halve finale. Middelburg heeft zich hier dus voor weten te plaatsen.
 
De Middelburgse ploeg 'Aspiranten hoge druk' werd tweede. Ook in deze categorie streden elf ploegen om een plaats in de halve finale. Middelburg heeft zich dus ook voor deze finalewedstrijd weten te plaatsen.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
. (12-4-2009 om 15:27)
Jeugdbrandweer Westerschouwen scoorde eveneens goed op de wedstrijden in Oirschot. De juniorenploeg van Westerschouwen behaalde een vijfde plaats. Westerschouwen wist zich tevens met twee aspirantenploegen hoge druk te plaatsen voor de halve finale. Zij behaalden een derde en een vijfde plaats
Cookie-instellingen beheren