Weerbericht:
Rustig en vrij zonnig najaarsweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie arresteert vijf winkeldieven

Toegevoegd: 05-04-2009, 22.46 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft zaterdagmiddag diverse winkeldieven aangehouden. De dieven maakten zeer diverse goederen buit: van stroopwafels tot sigaretten.
 
De jongste daders werden gepakt bij een supermarkt aan de Schelphoekstraat in Zierikzee. Drie meisjes, 13 en 16 jaar oud en afkomstig uit Zierikzee, hadden een geraffineerde manier bedacht om in totaal twaalf pakjes sigaretten te stelen.


De meisjes gaven tassen aan elkaar door en schermden elkaar af in de winkel. De meisjes werden na verhoor aan hun ouders overgedragen. Tegen het trio wordt proces-verbaal opgemaakt.Een 65-jarige man uit Brussel probeerde gistermiddag een bus deodorant te stelen in een winkel in Sluis. De eigenaar merkte de diefstal echter op en buiten werd de Belg staande gehouden door de winkeleigenaar.
 
De man is overgedragen aan de politie. Die heeft hem meegenomen naar het bureau. Daar werd hem verteld dat zijn busje deodorant hem duur zou komen te staan. Hij kreeg namelijk een boete van 130 euro.
 
Een 45-jarige man uit de gemeente Reimerswaal werd gistermiddag rond 12.30 uur eveneens opgepakt voor winkeldiefstal. In een winkel aan de Hoofdstraat in Kapelle had de man twee zakken stroopwafels meegenomen zonder deze te betalen. De stroopwafels hadden een waarde van € 2,58. Deze winkeldief krijgt een boete van 150 euro.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren