Weerbericht:
Vandaag bewolkt en overwegend droog, morgen regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 11 km

Man gepakt met 16 gram wiet

Toegevoegd: 05-04-2009, 23.06 uur
Door: Roland de Jong
SLUISKIL - Op de Industrieweg in Sluiskil is zaterdagavond een 21-jarige man uit Sas van Gent aangehouden wegens drugsbezit.
 
De man werd rond 21.00 uur aan de kant gezet nadat agenten hadden gezien dat hij midden op de weg reed. Toen de agenten de man aanspraken kwam er een henneplucht uit de auto. Hierop hebben de agenten de uitlevering van alle aanwezige drugs gevorderd.
 
De Sassenaar overhandigde de agenten een zak met ruim 16 gram wiet. Na het afleggen van een verklaring is de man weer in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. Hij heeft afstand gedaan van zijn drugs.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (6-4-2009 om 22:18)
Mr verbeek, uw reactie laat helaas duidelijk zien dat u weinig verstand van zaken heeft. wiet is in geen enkel opzicht te vergelijken met hallicugene middelen als LSD/paddo's e.d.
Marco (6-4-2009 om 19:23)
Ja chil................en dan witte muizen uit de radiator zien komen zeker! Zou de concentratie ook niet een beetje veel afnemen?? Onder invloed moet je gewoon niet rijden.
Katinka (6-4-2009 om 09:57)
Dan maakt justitie zich druk over drank-rijders !!!!!!!!! Mensen met softdrugs zijn er veeeeel meer dan men denkt..Ik heb ook geblowed en je denkt ik verander niet alles is chill, maar je bent totaal relaxed en langzaam zonder dat je het zelf echt merkt wat dus reactie-vertraagt....................
Mr verbeek (6-4-2009 om 09:54)
Waar zijn de reactie's die altijd commentaar hebben over mensen met alcohol achter stuur? Als het over drank gaat staan er 20 reactie's in no time geplaatst...de meeste mensen met drank op hebben een beetje teveel, MENSEN met drugs zijn TOTAAL in andere wereld op de weg !! levensgevaarlijk DRUGS !!
Cookie-instellingen beheren