Weerbericht:
Vandaag af en toe zon en tot de avond overwegend droog. Morgen veel regen
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 41 km

Jongens vernielen borden en paaltjes

Toegevoegd: 05-04-2009, 23.09 uur
Door: Roland de Jong
BIERVLIET - In Biervliet zijn vannacht rond 03.45 uur drie mensen aangehouden omdat ze verkeersborden en bermpaaltjes aan het vernielen waren.
 
De drie, 16 jaar oud en alle drie afkomstig uit de gemeente Terneuzen waren gezien door een getuige. De jongens verklaarden dat zij het achteraf gezien nogal een domme actie vonden waar ze niets mee opschoten.
 
Tegen de drie wordt proces-verbaal opgemaakt. De jongens zijn gehoord en rond 08.30 uur weer in vrijheid gesteld. De schade die ze hebben veroorzaakt wordt op hen verhaald.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dhr B. Elegger (6-4-2009 om 16:16)
Mooi is dat zeg! je betoont je spijt en je staat zowat meteen weer op vrije voeten. Aanpakken die handel! Half jaar achter de tralies en ruimschootse vergoeding lijkt me beter. Zo schiet je natuurlijk niets op!
Cookie-instellingen beheren