Weerbericht:
Perioden met zon en droog. Vanavond regen
Verkeersinformatie:
38 files van totaal 138 km

Motorrijder rijdt 80 km per uur te hard

Toegevoegd: 05-04-2009, 23.14 uur
Door: Roland de Jong
RENESSE - Tijdens een controle in Renesse is vandaag een motorrijder gepakt die de snelheidslimiet met maar liefst 80 kilometer per uur overschreed.


Omwonenden uiten bij de politie regelmatig klachten dat er zo hard wordt gereden op de Stoofweg. Ook vandaag bleek dat ze gelijk hebben. In twee uur tijd werden 74 snelheidsovertreders beboet.

Toppunt was een motorrijder die in de 30-zone maar liefst 110 kilometer per uur reed: 80 te hard dus. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dirk (6-4-2009 om 13:26)
'..80 km/h te hard ..' En dan klappen ze tegen een boom aan en dan is het weer huilen met de pet op! En dan ligt het weer aan de gemeenten omdat de bochten te scherp zijn, de stenen een verkeerden kleur hebben, er niet voldoenden verlichting ter plaatsen is...etc. etc. etc.
Cookie-instellingen beheren