Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Prutsen aan gsm leidt tot ongeluk

Toegevoegd: 05-04-2009, 23.29 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 33-jarige Vlissinger die dronken achter het stuur zat heeft gisteravond een eenzijdig ongeluk gehad op de A58 in Middelburg.
 
De man was rond 20.20 uur met zijn auto op zijn kop op de vangrail bij de middenberm beland. De Vlissinger liep geen letsel op. Toen agenten alcohol roken werd een blaastest afgenomen. Hieruit bleek dat de man ruim vier keer te veel gedronken had.
 
Het rijbewijs van de man werd hierop ingenomen. Op het bureau werd een verklaring opgenomen. De Vlissinger voerde als reden niet de drank op, maar het feit dat hij met zijn telefoon bezig was geweest tijdens het rijden.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dhr. B. Elegger (6-4-2009 om 16:07)
Opvallend dat er ook hier alcohol in het spel is. Gebruik alcohol toch met mate, mensen! Er gebeuren nog altijd teveel ongelukken door alcohol. Ik ben er helemaal van overtuigd dat de alcohol de schuld was en dat dit zich geuit heeft bij het prutsen aan de gsm.
Nickey (6-4-2009 om 02:02)
Dubbele straf dan zeker?
Cookie-instellingen beheren