Weerbericht:
Zonnig. Zaterdag eerst mist, later geregeld zon
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Gewonden bij ongeluk Kruiningen

Toegevoegd: 06-04-2009, 11.28 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Bij een aanrijding nabij Yerseke zijn maandagochtend een 33-jarige motorrijder en een 43-jarige fietser gewond geraakt .
 
De motorrijder, een 33-jarige man uit Tilburg, reed vanaf Kapelle over de N289 (Oude Rijksweg) richting de rotonde Yerseke/Kruiningen. Nog voordat hij de rotonde bereikte kwam hij vermoedelijk in de berm terecht waarna hij meerdere malen over de kop sloeg. Hierbij raakte hij een 43-jarige fietsster, eveneens afkomstig uit Tilburg.


De 43-jarige vrouw is met een gebroken arm naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De 33-jarige man is, met nog onbekende verwondingen, per ambulance naar een ziekenhuis in Antwerpen gebracht. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Ook de motor wordt onderzocht.

Aanvankelijk werd ook de Rotterdamse traumahelikopter ter plekke gevraagd, maar deze is uiteindelijk niet meer ingezet.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jfk (6-4-2009 om 16:35)
Ik heb het ongeval gezien en het was verre van prettig. De motorrijder lag op zijn rug in het gras van de rotonde. Een paar omstanders waren bij hem. Iets lager lag zijn motor. Ook de fietster werd op dat moment door omstanders opgevangen. Ben benieuwd hoe beiden het maken.. Sterkte!!
Henk boers (6-4-2009 om 16:17)
Ik wens de gewonde veel sterkte doe en gelukig is de traumahelikopter niet meer hoefe kommen
Sjaan (6-4-2009 om 15:51)
Ger heeft het zien gebeuren hij was er misschien wel als eerste bij. En hij zegd toch niet dat er daadwerkelijk sprake is van drank gebruik. En als dat zo is, moet die persoon maar voor de gevolgen opdraaien.
Ger (6-4-2009 om 14:23)
Beste Cees, Misschien heb je gelijk,maar ik zeg alleen wat we hebben gezien,en als niet drinker ruik je dat gewoon veel eerder. En ik heb aleen geplaast wat ik met mijn eigen ogen heb gezien. Nogmaals we hopen dat het snel beter gaat met de slachtoffers.
Een anoniem bericht (6-4-2009 om 13:35)
GER, Ik weet niet of je weet waar je mee bezig bent, maar volgens mij is het niet helemaal gepast om zulke informatie te geven aan leken.. En over letsels hoef ook niet uitgesproken te worden.. Dat wordt wel bepaald door mensen die daar bevoegd voor zijn.. Je zeg dingen die mensen niets aangaan!!!
Cees (6-4-2009 om 13:05)
Beste Ger, Als je iets niet zeker weet moet je ook geen uitspraken doen. Dit schept enkel verwarring en mogelijk heb je ongelijk. Kan vervelende gevolgen hebben voor het slachtoffer. Ik erger me altijd aan dit soort uispraken. Laten we ons maar druk maken over andere dingen.
Cookie-instellingen beheren