Weerbericht:
Bewolkt, lokaal mist en vooral in het zuiden ook af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeluk Kruiningen

Toegevoegd: 06-04-2009, 11.28 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Bij een aanrijding nabij Yerseke zijn maandagochtend een 33-jarige motorrijder en een 43-jarige fietser gewond geraakt .
 
De motorrijder, een 33-jarige man uit Tilburg, reed vanaf Kapelle over de N289 (Oude Rijksweg) richting de rotonde Yerseke/Kruiningen. Nog voordat hij de rotonde bereikte kwam hij vermoedelijk in de berm terecht waarna hij meerdere malen over de kop sloeg. Hierbij raakte hij een 43-jarige fietsster, eveneens afkomstig uit Tilburg.


De 43-jarige vrouw is met een gebroken arm naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De 33-jarige man is, met nog onbekende verwondingen, per ambulance naar een ziekenhuis in Antwerpen gebracht. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Ook de motor wordt onderzocht.

Aanvankelijk werd ook de Rotterdamse traumahelikopter ter plekke gevraagd, maar deze is uiteindelijk niet meer ingezet.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ger (6-4-2009 om 11:42)
We hebben gezien dat er zich in de binnenzak van de motorijder een blik bier bevond..of hij onder invloed was weten we niet. Maar als dat zo is, vind ik het onverantwoord om met drank achter een stuur te kruipen. Hoop dat het met beide slachtoffers goed gaat komen en wens hun veel beterschap.
Ger (6-4-2009 om 11:41)
Ik was de eerste die het heeft zien gebeuren...was geen prettig gezicht. Ik heb de motor nog van de motorrijder afgehaald,omdat deze boven op de persoon lag. De vrouw had armletsel en de motorijder was er erger aan toe,deze was volgens mij een proefrit aan het maken met deze motor.
Cookie-instellingen beheren