Weerbericht:
Bewolkt en nat weekeinde
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 15 km

Gewonden bij ongeluk Kruiningen

Toegevoegd: 06-04-2009, 11.28 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Bij een aanrijding nabij Yerseke zijn maandagochtend een 33-jarige motorrijder en een 43-jarige fietser gewond geraakt .
 
De motorrijder, een 33-jarige man uit Tilburg, reed vanaf Kapelle over de N289 (Oude Rijksweg) richting de rotonde Yerseke/Kruiningen. Nog voordat hij de rotonde bereikte kwam hij vermoedelijk in de berm terecht waarna hij meerdere malen over de kop sloeg. Hierbij raakte hij een 43-jarige fietsster, eveneens afkomstig uit Tilburg.


De 43-jarige vrouw is met een gebroken arm naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De 33-jarige man is, met nog onbekende verwondingen, per ambulance naar een ziekenhuis in Antwerpen gebracht. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Ook de motor wordt onderzocht.

Aanvankelijk werd ook de Rotterdamse traumahelikopter ter plekke gevraagd, maar deze is uiteindelijk niet meer ingezet.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jordy (12-4-2009 om 22:12)
De motorrijder in dit geval is mijn neef uit tilburg. Naar aanleiding van al jullie berichtjes wil ik toch laten weten dat deze niet gedronken heeft alvorens de motor te gebruiken. bedankt.
Bianca (7-4-2009 om 11:25)
Als 1ste wil ik zeggen dat ik vindt dat er teveel kritiek wordt geleverd op het feit wat ger zegt. Als jullie nou eens goed zouden lezen zegt hij toch niet dat de motorrijder daarwerkelijk heeft gedronken!!
Ik (7-4-2009 om 09:34)
Ik weet dat de vrouw aan haar arm geopereerd is gister eind van de middag nog ze maakt het verder goed zover ik kon zien
Fietser (7-4-2009 om 07:35)
Het kan ook zijn dat de motorrijder geen richting aan heeft gegeven en de fietster daarmee dacht dat ie niet haar richting uit kwam. Gelukkig zijn ze er naar omstandigheden nog redelijk goed vanaf gekomen. 3 motorrijders dood in het weekend verkeer bij 1-zijdige ongevallen is al erg genoeg.
Fietser (7-4-2009 om 02:32)
Voor de fietsers is dit een levensgevaarlijke rotonde omdat de oversteekplaats te dichtbij ligt. De auto's rijden altijd is gekke en is het niet te doen vijlig over te steken. Hopelijk dat ze hier nog iets aan doen!!
Kees (6-4-2009 om 22:28)
Mensen hou alsjeblieft op met jullie vooroordelen ik spreek uit ervaring hou gewoon op met jullie gezeur en steek energie in het hopen dat de slachtoffers er weer boven op komen..
Cookie-instellingen beheren