Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
70 files van totaal 278 km

Oude diefstal Hulst opgelost

Toegevoegd: 08-04-2009, 16.12 uur
Door: Laurens Jobse
HULST - De politie heeft een diefstal van een laserapparaat en een boorhamer opgelost. de goederen zijn tussen woensdag 17 september en maandag 22 september 2008 gestolen bij een bedrijf op een bouwterrein in de Bierkaaistraat in Hulst.


De politie heeft onderzoek gedaan naar deze diefstal en heeft twee mannen aangehouden. Het betreffen een 31-jarige man uit Goirle en een 30-jarige Tilburger. De man uit Goirle, die momenteel in een gevangenis in Brabant zit wegens andere delicten, is inmiddels door de Zeeuwse politie verhoord en heeft de diefstal bekend.

De gestolen goederen heeft hij indertijd verkocht. Ook de Tilburger heeft de diefstal bekend. Hij is ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ron (9-4-2009 om 22:21)
Mijn mening blijft gewoon dat ik het een positief iets vind dat het is opgelost, ondanks dat het al van September geleden was. Ik denk dat het al druk genoeg is..
Ron (8-4-2009 om 19:04)
Goed werk , Politie Hulst. Best een compliment waard.
Matthijs (8-4-2009 om 17:21)
Dit is idd wel nieuws zeg, en ook al zo snel opgelost ook. Als ze met dit schrikbarende tempo doorgaan dan zijn tegen het jaar 2356 alle huidige zaken opgelost. Maar dan moeten er geen nieuwe zaken bijkomen. Zet eens wat meer mensen op dit soort zaken en miss daalt de criminaliteit ooit nog eens.
Cookie-instellingen beheren