Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Donderdag winterse buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Grote zoekactie in kanaal Goes

Toegevoegd: 09-04-2009, 08.45 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
GOES - In het kanaal tussen Wilhelminadorp en Goes is woensdagavond een grote zoekactie op touw gezet naar een mogelijk te water geraakt persoon.
 
Leden van de Reddingshondenwerkgroep Zeeland (RHWZ) waren rond de Westhavendijk en de Albert Joachimkade aan het oefenen toen volgens de politie hun honden aansloegen op een plaats waar eerder op dag een bootje was gesignaleerd.
 
De begeleiders van de reddingshonden belden rond 22.30 uur de brandweer. Die nam de zaak serieus op en zette een duikploeg en een ladderwagen in. Duikers van de Goese brandweer hebben enkele uren in en rond het water gezocht, maar niemand aangetroffen. Rond half één vannacht werd de zoekactie beëindigd.
 
Bij de politie was ook vanochtend nog geen melding van een vermissing binnengekomen. De politie vermoedt dan ook dat er sprake is van loos alarm.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dhr. B. Elegger (9-4-2009 om 15:51)
Fijn dat er meteen in wordt gegrepen. Hopelijk was het loos alarm, anders.... Maar je ziet toch steeds vaker dat er alarm wordt geslagen, terwijl er niets aan de hand is.
Lieke (9-4-2009 om 12:24)
Wat fijn om te lezen dat een zaak serieus wordt genomen,dat er niet eerst een stil onderzoek wordt gedaan?Fijn om te weten dat wanneer je misschien in nood ben ze gelijk op onderzoek uitgaan ipv eerst naar de computer om de laatste meldingen te bekijken!Ga zo door en de wereld wordt nog eens wat.
Cookie-instellingen beheren