Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij aanrijding Middelburg

Toegevoegd: 09-04-2009, 19.49 uur
Gewonde bij aanrijding Middelburg
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een aanrijding op de Schroeweg in Middelburg is vanavond één persoon gewond geraakt. Drie auto's raakten beschadigd.
 
Het ongeluk gebeurde rond 18.20 uur op het gedeelte tussen de A58 en de rotonde bij de Mortiere. Een 19-jarige man uit de gemeente Terneuzen kon niet tijdig afremmen en reed tegen de auto van een voor hem rijdende 45-jarige Middelburger. Deze botste daarop tegen de auto voor hem, bestuurd door een 52-jarige Middelburgse vrouw.


Aanvankelijk werden twee ambulances ingezet, maar uiteindelijk bleek maar één persoon gewond te zijn geraakt. De oorzaak van de kop-/staartbotsing is nog niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ERNI (10-4-2009 om 09:27)
Ja Rianne, dat is al de eerste fout die je maakt. Er staat voor de rotonde al aangegeven als je Middelburg in wil je rechts moet gaan rijden. Er staan borden en het staat ook het wegdek aangegeven. Links rijden is voor verkeer richting woonboulevard. Maar misschien heb je net als velen haast.
Mini mundi (10-4-2009 om 09:13)
Denk het ook Mo. kan leuk worden tijdens de paasdagen. Heb het zelf ook een keer gehad, had meer oog voor miniatuur Walcheren dan voor het verkeer. denk niet dat ik de enige ben. Gewonde heel veel beterschap gewenst.
Jan van Souburg (10-4-2009 om 09:06)
Hallo Ilona, even goed lezen, het is "voor" de rotonde gebeurd, deze heeft er niks mee te maken.
Mo (10-4-2009 om 08:38)
Deze mensen werden vast afgeleid door miniatuur walcheren. er zullen nog wel meer ongelukken komen daar.
ArCo (10-4-2009 om 07:45)
De nieuwe verkeerssituatie daar is ook erg slecht en onoverzichtelijk. De rotonde bij de Mortiereboulevard geeft al jaren problemen, als je vanaf Vlissingen komt en je rijdt de rotonde op dan schuift bijnat weer je auto weg. Afdichtingsstrip is te dik gekit. Gemeente is op de hoogte ervan!
An (10-4-2009 om 06:10)
Aangezien het daar een hele vreemde situatie is geworden kunnen we wel raden wat de oorzaak was. Wat een vreselijke onoverzichtelijke bende is het daar geworden. Word wel een van de top 3 van gevaarlijke wegen in Nederland. Maar ach de architect dacht vast dat het er mooi bij zou liggen.
Cookie-instellingen beheren