Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 28 km

AED's voor Rode Kruis Arnemuiden

Toegevoegd: 10-04-2009, 16.53 uur
Door: Roland de Jong
ARNEMUIDEN - De Rode Kruis afdeling van Arnemuiden heeft drie Automatische Externe Defibrillators (AED's) aangeschaft. Twee daarvan schenkt het Rode Kruis aan de bevolking van Arnemuiden.
 
Komende week zal de oudste vrijwilliger van het Rode Kruis de twee AED's overhandigen aan een vertegenwoordiger van het wijkondersteuningspunt (WOP) in Arnemuiden. Het onderhoud en beheer van de AED's zal de Rode Kruis afdeling voor haar rekening nemen.
 
De AED's voor de inwoners van Arnemuiden worden geplaatst bij het korfbalveld van TOP en het woonzorgcomplex Beaufort. De Rode Kruis-afdeling zal één AED beschikbaar houden voor evenementen.


Inwoners van Arnemuiden kunnen binnenkort een gratis workshop Reanimatie en AED volgen zodat ook zij de apparaten kunnen bedienen. Er zijn geen toelatingseisen voor het volgen van de cursus. Het Rode Kruis hoopt met de cursus en het schenken van de AED's in de toekomst levens te kunnen sparen.
 
Geïnteresseerden voor de workshop kunnen zich tot 15 april aanmelden bij Lia Marijs, Molenzicht 9 in Arnemuiden. U kunt ook mailen: [email protected].


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren