Weerbericht:
Af en toe zon en plaatselijk een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Hulpdiensten rukken uit voor ongeval Biggekerke

Toegevoegd: 02-10-2005, 12.44 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

BIGGEKERKE - De hulpdiensten zijn gisterenavond uitgerukt voor een personenauto die bij een eenzijdig ongeval in Biggekerke in een sloot was belandt.

Rond kwam bij de Zeeuwse alarmcentrale de melding binnen dat er een auto te water geraakt zou zijn op de Rondweg Biggekerke (N288). Daarop alarmeerden de centralisten direct de tankautospuit 4634 uit Zoutelande, de wateronge- vallenwagen 4580 vanuit Middelburg en twee Middelburgse ambulances; de 19126 en de 19129. Vanuit Middelburg reed overigens ook de 4518 met daarin extra brandweerduikers.

Tijdens het aanrijden van de voertuigen werd gemeld dat het niet de Rondweg Biggekerke betrof, maar de Koudekerkseweg. De Koudekerkseweg is een zijweg die loopt tussen de Rondweg Biggekerke en het dorp Biggekerke zelf. Ter plaatse bleek dat een personenauto bij een naast de weg gelegen sloot was beland. De auto lag niet echt in de sloot, maar net ernaast.

De brandweer uit Zoutelande heeft ter plaatse het ambulancepersoneel geassisteerd en de ongevallocatie van het nodige licht voorzien. Er was overigens geen sprake van een ongeval met beknelling en de brandweer hoefde dus niet te knippen.

Bij het ongeval is ten minste één persoon gewond geraakt. Dit slachtoffer is door de ambulancedienst overgebracht naar een ziekenhuis. De weg was tijdens de afhandeling van het ongeval volledig afgesloten. Het ongeval gebeurde overigens ter hoogte van Minicamping Biggekerke.

De politie was met ongeveer acht tot tien man aanwezig bij dit ongeval. De auto is geborgen door een bergingsbedrijf en raakte zwaarbeschadigd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren