Weerbericht:
Af en toe zon en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man bedreigt parkeercontroleurs met dood

Toegevoegd: 12-04-2009, 18.39 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft zondagmiddag een 40-jarige Middelburger in zijn woning aangehouden wegens bedreiging en belediging.


De man werd op donderdag 2 april door twee parkeercontroleurs bekeurd omdat zijn auto zonder geldig betalingsbewijs geparkeerd stond op Plein 1940 in Middelburg.

Toen de man zag dat hij een bekeuring kreeg bedreigde hij de parkeercontroleurs, ten overstaan van een vol terras, meerdere malen met de dood. Ook beledigde hij de controleurs verschillende malen. De 40-jarige man werd door de politie opgespoord en in verzekering gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Paul (13-4-2009 om 11:39)
De parkeercontroleurs roepen het ook zelf overzich af.... als je in Middelburg je auto 5 minuten laat staan en je komt terug bekeuring! Sommige parkeercontroleurs vragen er om om eens een pak slaag te krijgen en dat heeft niks met het uniform te maken maar met het persoon dat het draagt.
Cor (13-4-2009 om 09:28)
Gelijk hard aanpakken dit soort idioten. Dit gedrag moet je in de kiem smoren en moet levenslang geregistreerd blijven. Altijd leuk als je nog eens ergens solliciteerd. Goed dat hij gepakt is.
Wisdom (13-4-2009 om 08:44)
Wel een domme reactie ,het is tegen het pak gericht!Ziet men een mens voor een pak? Het is afschuwelijk als men zo asociaal reageerd tegen mensen die ook maar voor een hongerloontje werken en hoe zou U het vinden als men het bij u doet? Dan piep men wel anders.
Wat een bravour (13-4-2009 om 00:09)
Een parkeerboete kan gebeuren toch, die heeft iedereen wel eens. Maar om dan de parkeerwachters met de dood te bedreigen is gewoon stoerdoen toch?
Mina3 (12-4-2009 om 19:40)
Dom, dommer, domst! De drank was zeker al in de man! Anders had deze zich wel geraliseerd dat hij te traceren is via zijn nummerbord! En aan de parkeercontroleurs: het is tegen uw uniform bedoeld en niet persoonlijk!
Cookie-instellingen beheren